Delilah

Delilah  begon haar yoga pad in 2000 in Suriname, waar ze de klassieke Indiase yoga beoefende en bestudeerde. In Jamaica en de VS heeft ze diverse yogastijlen bestudeerd en beoefend zoals Vinyasa, Kripalu, Kundalini  en Asthanga. Haar unieke stijl kenmerkt zich door het combineren van deze kennis in zowel haar groepslessen als privé coaching. Ze is opgeleid tot Hatha yoga docent, Yoga in Prison docent, Mindful Hatha Yoga Therapist en Energy Healer.

Asmara betekent Liefde (in het Indonesisch). Vrij vertaald staat Asmara Yoga voor Yoga vanuit het hart. Delilah coacht privé en geeft groepslessen van hart tot hart, omdat zij weet dat daar de kracht, de heling en de puurheid van ieder mens zit.

De rode draad in haar begeleiding  is bewustzijnsverruiming en de verbinding met je eigen hart, je eigen-wijsheid, je eigen kracht en je unieke talenten. Yoga, meditatie en energy healing brengen balans op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau.   Een kenmerkend talent van haar is dat ze plezier en diepgang moeiteloos weet te combineren.

Nadat ze zelf in de overgang (peri-menopauze) kwam heeft ze zich gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen in de overgang naar een hernieuwde balans.  Zie voor meer info .