Hatha Yoga Diemen

Locatie: Schuilkelder De Hoop, Harteveldseweg 23
Woensdagavond 19.00-20.00
Strippenkaart 10 lessen, 3 maanden geldig ook mogelijk de andere lessen te volgen, zie rooster hieronder:

 

 

In deze les worden dynamische houdingen met statische houdingen gecombineerd.  Mijn lessen zijn afwisselend en hebben een natuurlijke flow.  Ik vind het leuk je uit te dagen en je bewust te maken van je lichaam en je mogelijkheden, soms met een beetje humor :). Ook hou ik van diepe ontspanningshoudingen en de rust die daarin te ervaren is. Altijd rekening houdend met mogelijke beperkingen en de behoeften van de groep.  Je komt in mijn les voor jezelf er is geen druk, je doet mee op je eigen niveau en wensen.

Opbouw van de les:  We beginnen met wat meer te “aarden”  door bewuster te ademen en het lichaam te voelen. Dit ontspant direct het vaak drukke hoofd. Daarna gaan we over naar wat actievere houdingen (yan) en ronden af naar meer rust (yin) zodat er ook ruimte ontstaat voor innerlijke reflectie en aandacht. De ademhaling en een veilige opbouw van de yoga houdingen (asanas) staan centraal. Elke les bevat een korte eenvoudige meditatie en ademhalingsoefening (pranayama). We eindigen altijd met een lange diepe liggende ontspanning.

Het doel van mijn les is dat jij balans vind op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Er is geen competitie of druk. We moeten al zoveel in het leven. In alle rust, acceptatie blijf je liefdevol bij jezelf en je eigen unieke groei. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig en thuis voelt in mijn lessen en je na de les blij naar huis gaat. 

Doe je mee?