Stralend door de Overgang

Welkom bij mijn holistische begeleidingssessies! Als gecertificeerde yoga therapeut en overgangscoach sta ik klaar om je te helpen bij het verminderen van klachten en het vinden van een evenwichtige en stralende gezondheid tijdens de overgangsfase.

Samen zullen we de kracht van yoga en holistische benaderingen gebruiken om jouw welzijn te bevorderen. Als yoga therapeut zal ik je begeleiden bij het ontdekken van yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie-oefeningen die specifiek zijn ontworpen om symptomen van de overgang te verlichten. Door de helende en versterkende kracht van yoga te integreren in je dagelijks leven, zul je meer vitaliteit ervaren en je energiek en veerkrachtig voelen.

Als overgangscoach zal ik je ondersteunen tijdens deze fase van jouw leven. Samen zullen we de uitdagingen van de overgang omarmen en strategieën ontwikkelen om met symptomen om te gaan, zoals opvliegers, stemmingswisselingen, vermoeidheid en meer. Door middel van persoonlijke begeleiding en holistische benaderingen zullen we werken aan het herstellen van balans in je hormonen, het versterken van je fysieke gezondheid en het cultiveren van emotioneel welzijn.

We zullen ook kijken naar andere levensstijlfactoren, zoals je dieet, slaapkwaliteit, stressmanagement en zelfzorgpraktijken, om een evenwichtige en stralende gezondheid te bevorderen.

De essentie van mijn begeleiding is dat ik met heel mijn hart en vanuit die verbinding jou zal helpen.

 zie hier mijn aanbod